loading...

Dependenta de Chat

Dependenta de Chat : Acest chat online se poate consuma fara prescriptia medicului sau a farmacistului!
Daca apar manifestari placute, (mancarimi pe/sub limba) informati-va prietenii din intreaga lume ca plecerea de a vorbi pe Myrochat este contagioasa.

ATENTIE: Pe acest chat online intalniti fete si baieti din Romania, iar discutiile de aici dau DEPENDENTA!

2 comentarii:

  1. Anonim9/26/2012

    Termenul chat (la origine un cuvant englezesc ,insemnand “sporovaiala”,”taifas”,”discutie”) desemneaza un dialog sau schimb de replici, scrise si transmise instantaneu intre doua sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informatiei,de obicei in Internet.

    Exista doua tipuri de aplicatii de chat:

    1. Internet Rely Chat(IRC), in care fiecare participant trebuie sa-si instaleze pe calculator un anumit program pentru a comunica. Cea mai utilizata aplicatie de acest tip este mIRC.(IRC este tot mai putin popular astazi- in 2009 mai avea doar 500.000 de utilizatori)

    2. Web Chat, in care tot procesul de comunicare se desfasoara pe platforma World Wide Web.

    ).

    Conversatia pe chat este efemera. Aplicatia de chat poate sa nu pastreze in memorie o arhiva a discutiilor,singura sansa de a arhiva si de a studia aceste discutii este ca unul dintre participanti sa salveze istoria mesajelor pe propriul calculator.

    O trasatura caracteristica a chaturilor este utilizarea masiva a prescurtarilor pe care un chatter(un participant la chat)le invata repede ,precum si folosirea de elemente iconico-vizuale(emoticons).

    Ca si alte mecanisme de comunicare online, si camerele de chat limiteaza comunicarea la text + elemente iconico-vizuale.

    In camerele de chat identitatea participantilor la discutii se ascunde in spatele unor “personaje”,”nicknames” sau “nicks”,care reprezinta un cod al comunicarii .

    Numele participantilor sunt foarte diverse,ele reprezentand personaje ,expresii,sau doar siruri de caractere fara o semnificatie evidenta.

    Dupa cum stim cu totii sunt multe site-uri de socializare ,care contin si aplicatia de chat,iar asta face comunicarea mult mai simpla si mai atractiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dependenta de Chat : Acest chat online se poate vizita fara prescriptia medicului sau a farmacistului!

      Ștergere

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.